DFPvP

Witaj na forum serwera DFPvP.ench.pl

Nie jesteś zalogowany na forum.

Ogłoszenie

Nasze serwery: dfpvp.ench.pl [1.5.2][Survival][PvP][Super Bronie][PL] [MINECRAFT]

#1 2015-03-28 15:17:19

bartek5624
Użytkownik
Liczba postów: 1
Windows 8.1Chrome 41.0.2272.101

Podanie: bartek5624 [Moderator]

Czy posiadasz VIP:nie
Twój nick:bartek5624
Twoje imię:Bartek
Twój wiek:14 kwietnia - 15
Jak długo grasz w Minecrafta? :około 4-5 lat
Co już zrobiłeś dla Naszego Serwera? : Pomagałem innym graczom
Jak długo grasz ogólnie na serwerach? : na serwerze dfpvp.ench.pl zacząłem grać 3 tygodnie temu.
Jak długo grasz na naszych serwerach? :
Ile czasu możesz poświęcić na potrzeby serwera :na potrzeby Serwera mogę poświęcić około 1-2 godziny dziennie.
Jak lub co chciałbyś usprawnić na serwerze? :Według mnie na serwer za zgodą Administracji można dodać : Areny 1vs1, event tor z przeszkodami, zrobić drugie działki z pvp, oraz użyć pluginu world guard aby wyłączyć spawnowanie się potworów na zwykłych działkach.
Dlaczego uważasz, że to ty powinieneś zostać wybrany? : Uważam, że znam wystarczająco dużo pluginów o czym napisze w następnym pytaniu, poza tym mam doświadczenie z mojego własnego serwera którego IP napisze za waszą zgodą.
Jakich pluginów znasz komendy [wypisz pluginy] : Permissionsex, World Guard, World Edit, AzRank, Citizens oraz pluginu Essentials
Czy pełniłeś kiedyś na innych serwerach jakieś funkcje[Nie wypisuj gdzie, nie bierz pod uwagę serwerów LAN/hamachi] :Posiadałem rangei Admin, Technik oraz range Właściciel na moim własnym serwerze.
Czy posiadasz Mikrofon, TeamSpeak 3 lub Skype :Posiadam TeamSpeak 3, Skype mam mikrofon, ale niestety na mój laptop dostał się wirus, więc obecnie dostępny mam jedynie komputer bez skype oraz z popsutymi sterownikami dźwięku/audio.
Coś, co chciałbyś dodać od siebie:Mam nadzieję, że Administracja tego serwera przeczyta oraz weźmie pod uwagę moje podanie. [dblpt])

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
- ookami-shoujo-to-kuro-ouji - bbrpa - bugiminecraft - divinemtalife4gun